UA-112837021-1

Uslovi kupovine

(Za sve artikle vrijednosti preko 100 KM dostava besplatna, do 100 KM dostava 5KM)

Kako kupovati

Pregledajte naše ponudu. Možete pregledati grupe produkata ili klikom na naziv/sliku pogledati detaljne karakteristike i opis artikla.
Kupuje se na slijedeći način:

Prijava na sistem.

Ako prvi put kupujete potrebno je da se registrujete, odredite svoj login i password, ukucate svoje lične podatke koji su potrebni za našu komunikaciju sa Vama (adresa i kontakt telefon su OBAVEZNI). Kod svake naredne kupovine potrebno se samo prijaviti sa Vašim loginom i passwordom, čime dobijate pristup "VAŠOJ KORPI" i "VAŠEM RAČUNU".

 • ODABERITE ARTIKAL KOJI ŽELITE KUPITI I KLIKNITE NA LINK KUPI
  Na taj način ste kupljeni artikal dodali u VAŠU KORPU i možete nastaviti kupovinu ostalih artikala na našoj stranici ili ići na korake za završetak kupovine.
 • MOJA KORPA - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
  Klikom na link "MOJA KORPA" otvoriti će Vam se Vaša korpa sa svim artiklima koje ste odabrali gdje možete izbrisati neke ili sve stavke narudžbe, nastaviti još kupovati ukoliko niste završili narudžbu ili ići na "NARUČI" čime idete na slijedeći korak prema završetku narudžbe.
 • ADRESA ZA RAČUN - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
  Unos adrese na koju se dostavlja račun za kupljenu robu, Ovdje možete odabrati adresu za račun iz adresara ili unijeti novu adresu.
 • ADRESA ZA DOSTAVE ROBE - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
  Unos adrese na koju se dostavlja kupljena roba. Ovdje možete odabrati adresu za račun iz adresara ili unijeti novu adresu.
 • NAČIN DOSTAVE - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
  odabir načina dostave:
  - Preuzimanje u našoj prodavnici (0,00 KM) - Robu ćete preuzeti u našoj prodavnici
  - Dostava (11,70 KM) - Dostava se vrši brzom poštom
 • INFORMACIJE O PLAĆANJU - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE
  u slučaju da naručite robu, naš prodavac će Vas kontaktirati telefonom, da potvrdi narudžbu i dogovori način plaćanja (putem banke, pouzećem (po preuzimanju), ...)
 • POTVRDI NARUDŽBU- ZAVRŠNI KORAK KUPOVINE/NARUDŽBE ROBE
  na potvrdi narudžbe možete vidjeti:
  - adresu za dostavu računa i adresu za dostavu robe
  - kompletnu listu robe koju ste stavili u Vašu narudžbu sa cijenama
  Ukoliko Vam narudžba odgovara potrebno je da kliknete na link "POTVRDI" čime ste potvrdili Vašu narudžbu i ista će biti odmah procesuirana. Nakon što roba za Vas bude izdvojena biti će te kontaktirani od strane uposlenika Elsoftta-a putem telefona da bi istu narudžbu usmeno potvrdili.

 

Rokovi i isporuke

Uobičajeni rok isporuke je do 1-2 radna dana po potvrdi narudžbe. Ako robu trenutno nemamo na skladištu, rok isporuke ćemo dogovoriti telefonom, a ako Vam rok ne bude odgovarao možete odustati od dijela ili od cjelokupne narudžbe. Odustajanje od narudžbe mimo gornjih uvjeta, a pošto je narudžba potvrđena telefonski ili e-mailom, povlači trošak od 10 % vrijednosti narudžbe zbog nastalih troškova.

Ostali uvjeti

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina i prihvatiti isporuku isključivo u Bosni i Hercegovini. U slučaju promjene cijene, krivo iskazane cijene ili sl. zadržavamo pravo promjeniti cijenu, te Vas o tome obavijestiti, a Vi imate pravo odustati od narudžbe. Uvijek imamo pravo odbiti narudžbu ukoliko je bila iskazana netačna cijena ili se cijena promijenila. Slike i opisi artikala na www.elsoft.ba su preuzeti sa stranica proizvođaća i ne moraju odgovarati stvarnom opisu ili izgledu artikla. Ne odgovaramo za tehničke opise i slike proizvoda. Detaljni opis možete naći na WEB-stranici proizvođača. Svi ponuđeni proizvodi su zavisni od stanja skladišta ovlaštenih distributera i mogu biti povučeni u bilo koje vrijeme. Ne odgovaramo za bilo kakve štete u slučaju da ne možemo isporučiti ponuđene proizvode. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Postupak pri isporuci

Prije isporuke svaku narudžbu provjeravamo telefonom i obavještavamo o okvirnom terminu isporuke. Stoga Vas molimo da obavezno ostavite broj telefona. Ako nema robe na lageru obavijestiti ćemo Vas o slijedećem mogućem terminu isporuke.

Dostava

Prijevoz i dostava se plaća posebno, odnosno nije uključeno u cijenu artikla. U slučaju da se roba podiže u ELSOFT-u (molimo da se najavite kako bi imali robu pripremljenu) nema troškova dostave. Troškove dostave poštom, program će prikazati prilikom zaključivanja narudžbe. Informativno - neovisno od količine naručene robe, cijena dostave je 11,70 KM.

Kontakt

Molimo Vas da primarno koristite E-mail - mail@elsoft.ba.
Naš telefon/faks (035) 861 - 071.
Adresa: ELSOFT doo Donji LUkavac bb 76250 Gradačac

Uplate na žiro račun

RAIFFEISEN BANK D.D. -         1610250015000030 
NLB TUZLANSKA BANK D.D. - 132 1900311642630
ELSOFT DOO